За BLUE

Здравейте това е сайтче за BLUE
 
ИндексИндекс  ЗбИжЗИЙЗбИжЗИЙ  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  ВходВход  

Share | 
 

 Уроци

Go down 
АвторСъобщение
RaInY_sOuL
фенче на BLUE
фенче на BLUE
avatar

Брой мнения : 175
Age : 25
Registration date : 18.10.2006

ПисанеЗаглавие: Уроци   Нед Ное 19, 2006 7:32 pm

Щом започне годината, тук ще изучаваме предмета Бърн! Smile

_________________
Bleeding...falling and screaming, but you still don`t hear me...

Директорка на Хомпстън
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
RaInY_sOuL
фенче на BLUE
фенче на BLUE
avatar

Брой мнения : 175
Age : 25
Registration date : 18.10.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Уроци   Пет Дек 01, 2006 2:34 pm

Кабинета по Бърн бе огромен, със сиви стени и оранжев килим. Най-отпред се намираше огромното бюро на професор Лийз, а срещу него чиновете за по трима. До бюрото имаше поставени статуетки на велики имеи, притежаващи огнените сили. А най-отзад в кабинета имаше прозорец, който бе скрит с огромно тъмно-червено перде. Професорката влезе в стаята, остави много папки на бюрото и изчака учениците да спрат да говорят. След като настана пълна тишина, факта, че професор Лийз беше също така и директорка, това някак смущаваше учениците и затова тя седна и усмихнато каза:
- Добър ден, ученици и честит първи учебен ден!- след което щракна с пръсти и на всеки чин се появиха най-различни сладости. Тинейджърите с удоволствие си похапнаха и вече по-спокойни, Евилин продължи. -Аз съм професор Евилин Лийз Найтмегън. Предполагам знаете, че съм директорка, учителка и класен ръководител на "А". Повярвайте не е лесно...- у се засмя. Така, предмета Бърн може да се изучава и от притежаващи огнени сили, а тези които нямат, ще работят с магическите си пръчки. Днес няма да предам урок, а само ще се опознаем... Кой ще ни разкаже за себе си пръв?- и поогледа тийнчетата... Те гледаха заинтригувано, но не смяха да вдигнат ръка. Тогава професорката стана и започна първа:
- Добре, виждам, че се притеснявате. Вече знаете името ми, но ако ви е по-приятно може да ме наричате просто Евилин. Искам да сме приятели и на второ място колеги. Когато ще учим сериозно, ще ви помоля да се стегнете, защото след това винаги ще следват почивни уроци когато ще се черпим и говорим... Домашни няма да имате всеки път, а преди контролни ще ви давам точно върху какво трябва да наблегнете. Сега искам само да ви знам имената...- запрепусна с очите и се насочи към едно момиче...- Хмм...Ейми, теб те знам, Нели и теб, но ти, до тях как се казваш?
-Анастасия Батиста, професоре.- и се усмихна плахо.
-Много ми е приятно, Ани. Нали ми позволяваш така да те наричам?- и се усмихна широко. Момичето по-уверено я погледна и отговори:
-Разбира се, професоре.
-Много ти благодаря. -зарадва се и започна да се опознава с другите деца. Часът мина много приятно. Евилин накрая погледна часовника на стената и поясни:
-Така, само да не забравя да помоля някого по желание да донесе за другия път мъгълска запалка. Ако няма желаещи, няма проблем. Много ми е приятно с вас, но уви имам среща с директора от учищиле "Дурмщранг". Довиждане, приятели.- прости се и весело тръгна по коридора, а учениците излязоха от стаята и си говореха доволно...

_________________
Bleeding...falling and screaming, but you still don`t hear me...

Директорка на Хомпстън
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
RaInY_sOuL
фенче на BLUE
фенче на BLUE
avatar

Брой мнения : 175
Age : 25
Registration date : 18.10.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Уроци   Чет Дек 14, 2006 5:41 pm

Евилин влезе в кабинета много усмихнато и остави нещата на бюрото. След като настана тишина тя започна:
- Добър ден, ученици.
- Добър ден, професор Лийз.- отвърнаха в хор учениците и седнаха на местата си. Професорката пусна пердетата и запали всещите в стаята, за да не бъде тъмно. Поогледа се и попита:
- Аз миналия път помолих по желание някой да донесе мъгълска запалка. Е, намери ли се някой по-трудолюбив?!- и запрепуска...вдигна се една ръка...Тя забеляза, че това бе Ейми и бързо отиде до нея. Взе я и поблагодари, ала момичето просто я подаде и продължи да си драска в тетрадката...Евилин нищо не й каза, а мина покрай редиците и започна с урока.
- Така...Драги приятели, днес ще се запознаем цялостно с науката Бърн. Запишете си заглавие "Имо"
Така, имо е вид магия...това са така наречените видове техники от всички сили на земята. Едната от тях е Бърн и е най-сложната сила. Ще ви покажа някои от тях, а следващият път
ще ги изучим подробно. Те биват струйни, кълбовидни и стягащи. Всеки един магьосник може да ги направи с помощта на пръчката си, макар, че за имеите е по-лесно тъй като ги извършват собственоръчно така да се изкажа... Ето за по лесно ще взема запалката и ще я пусна да излезе малко пламъче.- като го стори, професорката насочи пръст и от пламъчето се почви една стуйка огън, която летеше и чакаше да я насочат.- Ето това е струйно имо. А сега кълбовидно.- и направи същото, но огънчето сега пък беше във формата на сфера...- А стягащото няма да ви го покажа, а следващият път, тъй като ми трябва нещо като статуетка. Така, някой има ли въпроси по урока?!- и видя едно момиче да вдига ръка. - Да, кажи.
- Задължително ли е да имаме в наличие вече запален огън както сега със запалката?!- попита едно красиво момиче с много любопитни очи.
- Не, мила моя. Просто вие още не сте усвоили сами да призовавате огън и, за да ме разберете приложих вече с наличен продукт. Други въпроси?!
- Няма, професоре.- обади се Ейми с все още сериозен забит в тетрадката си поглед. Директорката загрижено за поведението на Ейми се опита да получи информация:
- Моля те, Ейми, не се обаждай. Нека да уважаваме приличието и правилата на училището.
- Моля ви се не ми казвайте дали да спазвам правилника или не.- отговори грубо Ейми и затвори драсканицата. Евилин с все още напълно спокоен поглед продъжи:
- Подписала ли си се за това, че си съгласна да го спазваш?!
- Не.- отвърна пробързано.
- В такъв случай мога само да те помоля да напуснеш часа.- и отправи мил, но разочарован поглед към една от любимите си ученички. Но тинейджърката не помръдна. - Ще се поправиш ли?!
- Съжалявам, но мисля, че няма да мога... - Стана, събра си нещата в чантата и погледна към съучениците си, които я зяпаха удивени и след жестокия й поглед се обърнаха. Беше тихо, но преди да излезе се осъзна, че сгреши. Погледна към професорката. Евилин й се усмихна и кимна сякаш я разбира напълно и нищо не се е случило. Доволна се обърна и излезе... А часа продължи малко припряно...
-Така, сега това ви е урока, а за домашно искам само да ми напишете кое е най-опасното от основните имо според ВАС и защо. Не искам да е дълго, ами с няколко изречения. Така, лесно е, хайде моля ви да се стегнете. Довиждане и приятен ден.- и излезе.


_________________
Bleeding...falling and screaming, but you still don`t hear me...

Директорка на Хомпстън
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
~MimSkI~
Нов
Нов


Брой мнения : 24
Registration date : 15.11.2006

Учениците на училище Хомпстън
Герчето Герчето: 14

ПисанеЗаглавие: Re: Уроци   Пет Дек 15, 2006 2:50 pm

Ейми разбра, че професор Евилин е в кабинета на предмета Бърн и влезе в него с надеждата наистина да е там. Като затвори лекичко вратата, видя как професорката пишеше нещо и после го задраскваше и започваше наново на друг лист. Застана пред бюрото, остави чантата на първия чин и от сгромолясването на чантата, Евлин се стрясна и обърна внимание на Ейми.
- О, тук ли си била?! Извинявай, но имам много работа и не чух да влизаш.- и се усмихна топло.
- Няма нищо, професоре, трябваше да се обадя.- и сложи един кучир коса зад ухото си. Директорката се държеше сякаш нищо не е станало последния час, но Ейми все пак се чувстваше много неловко.
- Виждам днес си малко в по-добро настроение.
- Да, професоре. Аз...исках да ви донеса домашното.- и го подаде като се надяваше, че преподавателката няма да повдигне темата за случилото се.
- Оу, благодаря. Ейми, не искаш ли да ми кажеш нещо, което те тревожи?
- Амии...аз...наистина съжалявам за случилото се...Надява се няма да си промените отношението към мен?!- и заби засрамено поглед в земята.
- Не, разбира се, че няма. Ти си загубила най-блисък човек и напълно те разбирам. Аз дори като бях на твоите години и умря котето ми и бях същата като теб и дори замерях учителя! - и двете с Ейми се засмяха гръмогласно.
- Е, професоре. Радвам се много. Аз...мисля да тръгвам.
- Добре, Ейми. Приятен ден, ако не се срещнем пак.- и се усмихна широко.
- Да, и на вас.- обърна се, взе си чантата и излезе.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Уроци   

Върнете се в началото Go down
 
Уроци
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
За BLUE :: Roll Play :: Бърн-
Идете на: